Fjällvärldens första spa fortsätter att utveckla nya koncept för nya gästkategorier.
Det senaste är Kom-Igång-Dagar för nyblivna mammor. Datum: 14-17 april.

Satsningen görs i samarbete med Mama Mia, Nordens största privata kvinno- och barnhälsomottagning.
– De här dagarna ger mamman och barnet kvalitetstid tillsammans på ett helt annat sätt än hemma i den vanliga vardagen, säger Henrik Linusson, vd på Storhogna Högfjällshotell & Spa. Samtidigt ger vi råd och inspiration kring hur mammorna ska komma igång med den träning som är så viktig för återhämtningen efter en krävande förlossning och allt det nya den för med sig.
– Dessutom ger de här dagarna rika och välförtjänta möjligheter till att bara ha det bra och koppla av med spa-behandlingar och middagar. Naturligtvis finns möjligheter till barnpassning. träningsmomenten är i första hand längdåkning,
med barnen tryggt sovande i en pulka på släp. Staffan Larsson, vasaloppsvinnare som samarbetar med Storhogna, finns på plats för att lära ut såväl åk- som pulkateknik.
På plats under de här vårliga aprildagarna finns också Gun Hermann, vårdutvecklingschef och barnmorska på Mama Mia. Hon svarar gärna på frågor om allt kring förlossningar, tiden efter, föräldrarollen och samlevnad.
Fler programinslag under Kom-Igång-Dagarna: Föreläsning om familjeliv och tiden efter födandet. Så tränar ni hemma – goda råd av Kerrin Petty Nilsson. Wellnesspass med bl.a. pilates, mamma-barnyoga, mental avslappning och bäckenbottenträning. Skidutflykter och vesselturer.

Våryoga på Storhogna 18-20 april

 


Läs mera om våra paket HÄR eller ring
bokningen, 0682-413040

Storhogna Högfjällshotell & Spa
Yoga har alltid varit en viktig del av Storhognas mind & bodyprogram. I samarbete med Yogayama genomför vi nu en helg tillsammans med yoga som dominerande tema men naturligtvis även gott om tid för skidåkning, spaliv och annan viktig avkoppling. ta gärna med barnen – för dem finns ett alldeles eget lekrum. I programmet finns även möjlighet till att boka spa-behandlingar, njuta av pool, bubbelpool & bastu och naturligtvis skidåkning både utför och på längden. Storhogna har det fantastiska snödjupet på 130 cm.

Med oss på resan är Sarah Jonsson, yogalärare med gedigen yogaerfarenhet men även en internationell skidbakgrund. Yoga och skidåkning är en fantastisk kombination. Hathayoga är tillgänglig för alla och därmed en bra förberedelse såväl före skidåkning men även en härlig avslutning efter en dag på fjället.

Klicka här om Ni ej vill ha fler e-postutskick från oss.