Sommarnytt från
Storhogna Högfjällshotell & Spa


Storhogna Högfjällshotell & Spa har just avslutat en utmärkt säsong med mycket nöjda gäster och ökad beläggning på hotellet.
Nu förbereder vi oss för en ny med fortsatta kvalitetshöjningar och en rad nya aktiviteter.
Just nu gör vi ett kort sommaruppehåll, men öppnar åter redan den 9 augusti.
Bokningen är däremot öppen vardagar 08.00-13.00 t.o.m. vecka 31.
Bokningstelefonen har 0682-41 30 30. Ni är även välkomna med bokningsförfrågningar via vår nya hemsida www.storhogna.com.
Med den här sommarhälsningen vill jag också passa på att berätta mer om vad som händer hos oss under hösten och vintern. Så tills vi ses igen önskar jag och mina medarbetare alla er Storhogna-vänner en härlig sommar.

Henrik Linusson, VD

Storhogna Högfjällshotell & Spa


Storhogna Cup 19 augusti
Golftävlingen Storhogna Cup, som vi arrangerar i samarbete med Klövsjö-Vemdalens GK, har blivit en kär tradition för allt fler av våra stamgäster. I år arrangeras tävlingen 19 augusti.
Förra året hade vi 130 deltagare och räknar med ännu fler den här gången. För de som lyckas bäst över de 18 hålen på en av landets vackraste golfbanor väntar ett ovanligt välfyllt prisbord.
Vi ses på första tee.
Bokning: info@storhogna.com eller kvgk@telia.com

Weekendpaket med golf och spa-liv
Just golf är en älskad höstsysselsättning här på Storhogna Högfjällshotell & Spa. Banan i Klövsjö, bara tio minuter från hotellet, är öppen en bit in i oktober och alltid i förstklassig kondition. Boka ett av våra golfpaket och njut av golf, spa-liv och vildmarksäventyr i en härlig mix.
När vi öppnar 9 augusti erbjuder vi dessutom ett grönt-kort-paket för hela familjen med boende, halvpension och greenfees. Finessen här är att även familjens icke-golfare nu kan följa med till banan och få den utbildning som krävs för att få rätt till det gröna kortet.
Bokning: www.storhogna.com/pdf/gront_kort.pdf

  Hiking & Biking i sommarfjällen
Från Storhogna Högfjällshotell & Spa går en mängd spännande leder ut till äventyr och upplevelser i vildmark och fjäll.
Kom hit för några dagars vandring eller för att ge er ut i det vilda och vackra på mountainbike.
Just nu erbjuder vi ett mycket prisvärt paket där ni kan kombinera cykel- och vandringsturer med det goda spa-livet.

http://www.storhogna.com/hike.html berättar vi mer

Höstens guldkantade konferensdagar
på Storhogna Högfjällshotell & Spa

Höst betyder konferenssäsong och här på Storhogna väntar vi med en rad välfyllda konferenspaket, som vi givetvis kan skräddarsy för att ge största möjliga utbyte.
Ett av våra allra mest bokade paket är ”2 guldkantade konferensdagar.”
Ankomst under förmiddagen dag 1 och avresa vid lunch dag 2. Däremellan arbete i rätt kombination med spa-liv, gemenskap och god mat. Hela tiden med fri tillgång till pool, bubbelpool, bastu och wellness-program.
Finns från 1 580:- per person och dygn.
Resan hit när ni är en grupp hjälper vi också gärna till med. Rymliga hyrbilar, buss, tåg eller flyg – ni väljer själva det som passar bäst. Kontakta vår konferensbokning för ytterligare detaljer. Eller gör en bokningsförfrågan på
www.storhogna.com/konf_erbj_tva.html

  
Toppbetyg till
Storhogna från DI
Weekend
Dagens Industri har skickat sina hotelltestare till Storhogna Högfjällshotell & Spa. Resultatet blev att vi fick 21 av 25 möjliga poäng.
Det DI:s utsända imponerades mest av var service och mat.
www.di.se besök Hotelltoppen.Ni vet väl att ni kan hyra hela Storhogna högfjällshotell & Spa, exklusivt för er och era gäster. För bröllop, för viktiga bemärkelsedagar och andra milstolpar i livet.

Gå in på http://www.storhogna.com/
pdf/jubilar.pdf
så berättar vi mer.


Välkomna till vår nya hemsida
Vasaloppssatsningen, våra golf- och konferenspaket samt hela Storhognas väldiga utbud sommar som vinter hittar ni på vår nya hemsida.
Adressen är www.storhogna.com och där är det framför allt två sidor vi tror ni kommer att finna extra intressanta.
Den ena hittar ni när ni klickar på ”Erbjudanden.” Där presenteras bl.a. konferenslösningar till priser som kommer att göra ekonomichefen på synnerligen gott humör.
Den andra kallar vi ”Röda avgångar.” Där hittar ni som har möjlighet att komma hit med mycket kort varsel mycket prisvärda erbjudanden.
Bägge dessa sidor uppdateras kontinuerligt.
Besök dem ofta.