Sportlov för hela familjen!
När Storhogna firar sportlov är det naturligtvis barnen som står i centrum. Varje dag myllrar av aktiviteter som; lilla Vasaloppet, skidskola, miniskoter, fisketävlingar, filmvisning samt lek och skoj med skidlärarna.

Priserna nedan är per person och inkluderar logi i dubbelrum/familjerum, frukost, 3-rättersmiddag samt barnmeny till barnen, aktiviteter och underhållning. Fri tillgång till pool, bubbelpool, bastu och wellnessprogram som bl.a. innehåller yoga för både barn och vuxna, boxing, vattengymnastik, pilates, chi-ball m.m.
Vecka 7 & 8
söndag-torsdag
fr. 5.220:-
söndag-söndag
fr. 9.510:-
torsdag-söndag
fr. 4.845:-
Vecka 9
söndag-torsdag
fr. 6.570:-
söndag-söndag
fr. 9.855:-
torsdag-söndag
fr. 4.920:-
Vecka 10
söndag-torsdag
fr. 4.620:-
söndag-söndag
fr. 9.315:-
torsdag-söndag
fr. 4.695:-

Barnpriser!   

0-2 år Gratis
3-7 år 230:-/dygn
8-15 år 625:-/dygn
För ytterligare 150:-/dag
får barnen äta 3-rättersmenyn


Unna er tid tillsammans på alla hjärtans dag. Njut av goda middagar och sköna stunder i poolen. eller varför inte prova på fjället, både utför och på längden.
Detta ingår:
- logi i dubbelrum
- frukost
- 3-rättersmiddag, barnmeny för barnen
- tillgång till pool, bubbelpool & bastu
- tillgång till vårt wellnessprogram med bl.a. yoga, pilates, vattengymnastik, boxning, core m.m.
- halvflaska mousserande vin på rummet vid ankomst. alkoholfritt alternativ finns.
- afternoon tea i brasrummet - möt vår bagare som bjuder på sina recept, lördag kl. 15.00.
 
Pris/pers i dubbelrum
13-15/2 fre-sön
3.295:-
Pris/pers i dubbelrum
12-15/2 tors-sön
4.290:-

Konferens
Exklusivt och ostört där vägen tar slut och vildmark och fjäll tar vid. Med de rymliga, funktionella lokalerna för de stora grupperna - men också de små och personliga för utvärderingar och lågmälda överläggningar i mindre grupper.
Med fjällen och vildmarken som den gränslösa arenan för aktiviteter, äventyr och upplevelser. De som skapar den sammanhållning, energi och kreativitet som är så viktiga för att konferensmålen ska nås. förlägg gärna en middag i det genuina "Samevistet". Vår fjällkabin som vi kopplar på pistmaskinen drar er mitt upp på fjället. I snögrottan väntar en varm drink och därefter går ni in och avnjuter en god middag vid ljusen och brasans sken.

Pris/person & dygn i dubbelrum exkl. moms från
1.195:-

I priset ingår frukost, trerättersmiddag, konferenslokal med standardutrustning, vatten, frukt och godis, trådlöst bredband och datavideoprojektor. Ni får även fri tillgång till vår pool, bubbelpool, bastu & wellnessprogram. Vårt varierade wellnessprogram innehåller bl.a. yoga, pilates, boxing, vattengymnastik m.m.