Julstämningen börjar nu infinna sig här på Storhogna. Vinter har vi haft länge nu, snön kom redan i oktober och sedan dess har vi längdspåren öppna. Höstlovet blev därmed en stor succé med både nyfrästa längdspår och öppen lift - en härlig start på säsongen i strålande vinterväder. Vårt spa firar 10 år. Jubileet blev ännu roligare när vi nyligen för andra året i rad blev utnämnt till Sveriges bästa spa-hotell, därför firar hela säsongen. Den gångna helgen var det återigen dags för ett av våra populära Vasaloppsläger. Deltagarna kämpade på i spåren under ledning av Vasaloppsvinnare. Vi arrangerar ett läger till redan i januari. Passa på att komma hit och träna, eller varför inte göra ett eget läger med kollegorna på jobbet eller kompisgänget. Nytt för i år är Stafettvasan - ett mycket uppskattat arrangemang för företag som vill göra något annorlunda och hälsosamt för sina medarbetare. Tränar gör ni hos oss förstås. Att ge bort en upplevelse är alltid lika uppskattat. Tips: Ge bort en vistelse på Storhogna i julklapp!


God Jul och ett Gott Nytt År!Se aktuellt väder här:
Storhognaväder

Julklappsbekymmer?
Ge bort en lyxig vistelse på Storhogna.

Glöm julstressen och unna kropp och själ nytt liv under mellandagarna på Storhogna. Vi lovar att ta hand om dig på bästa möjliga sätt.

Detta ingår:
– 3 nätters logi inkl. halvpension (frukost, 3-rättersmiddag)
- fri tillgång till pool, bubbelpool, bastu och wellnessprogram.
- badrock till låns under vistelsen.


Söndag - onsdag 27/12 - 30/12

Pris/person i dubbelrum från: 4100:-
Pris/person i enkelrum från:
5600:-

Vi firar 10-årsjubileum!
Jubileumserbjudande:
Alla som bokar boende minst 2 nätter under dagarna söndag-torsdag får en "Storhognadaler" värde 250:-/person. "Storhognadalern" får ni vid incheckning och kan utnyttjas i vår restaurang, på vårt spa eller i vår skidskola.

Erbjudandet gäller endast nybokningar och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Erbjudandet gäller ej jul/nyår, sportlov och påsk.
Varmt välkomna!
Vasaloppsträning


Storhogna är sedan några år certifierat Vasaloppscenter och har utvecklat ett koncept med personlig tränare inför Vasaloppet - en tränare som sedan åker Vasaloppet med sin adept om man så önskar. Nu tar vi ett steg till i samband med StafettVasan- ett Vasalopp för lag. StafettVasan är Vasaloppet som stafett där den längsta sträckan mäter 24 km och den kortaste 9 km. Varje lag ställer upp med fem åkare. StafettVasan är alltså inte samma styrkeprov som den ”riktiga Vasan” –men minst lika rolig.
Träninglägret lägger ni hos oss på Storhogna i samband med en konferens t.ex. Tränarna är inte vilka som helst –vi samarbetar med åtta Vasaloppsvinnare, Jan Ottosson, Peter Göransson, Kerrin Petty Nilsson, Unni Ödegård, Ola Hassis, Bengt Hassis, Staffan Larsson och Henrik Eriksson.