Storhogna Högfjällshotell & Spa

Hej!

Här har första snön fallit ner och vi har just nu ca 3 dm. Nu är det verkligen dags att boka era vinterkonferenser. Se aktuellt väder hos oss här: Storhognaväder

Här på Storhogna har vi aktiviteter som gör det lilla extra för mötet eller kickoffen.

Hotellet ligger med underbart läge mitt på fjället endast 48 mil från Stockholm. Vi har öppet i princip året om med stängt i juli.
Storhognas Högfjällshotell & Spa blev utsedd till Sveriges ledande spa-hotell av World Travel Awards.
Vi erbjuder 30-tal olika behandlingar i vår spasalong.
Wellnessprogram med bl.a. yoga, qi-gong, boxing, core, vattengymnastik och mycket mer ingår alltid när de bor hos oss.

Maten - Mångfalt prisbelönt kök med bl.a. hösta betyg i DI Weekend för mat & service. Restaurang & bar ligger mitt ibland tropiska träd där rinner också en fjällbäck med simmande öringar. Här ingår alltid 3-rättersmiddag för våra konferenser.
Vi är officiellt vasaloppscenter med tidig snötillgång redan från november. Nu kan de konferera och samtidigt träna inför stafettvasan. Vi har naturligtvis en vasaloppsvinnare på plats som hjälper dem med träningen.
Vin - Under valven i Kalles källare har vi en välsorterade vinkällare, här kan de gå ner och välja vin till middagarna eller boka vinprovningar.
Våra fjällvisten - Stugor på fjället där de kan boka annorlunda gourmetmiddagar.
Hyr egen bastu- Lyxbastu på fjället med vedeldad bastu och karbad ute.
Aktiviteter - Vi har en mängd olika aktiviteter. Skidåkningen är en stor del av Storhogna och längdspår och utförsåkning startar direkt utanför hotellet. Som konferensgäster får de 50% rabatt på ordinarie liftkortspris. (minst heldag)
Under oktober ger vi 10% rabatt på konferensbokningar.
 


    Konferens på fjället
Kombinera konferens & uteliv. Direkt utanför hotellet möter vår guide upp för en tur på skidor. Efter ca. 3 km samlar vi oss för en gemensam wooklunch över öppen eld på fjället.

Efter turen blir det en skön stund i pool, bubbelpool, bastu. Den som vill kan även delta i vårt wellnessprogram, vårt varierande wellnessprogram innehåller bl. a. yoga, qi-gong, mental avslappning, pilates, vattengymnastik och mycket mer.

I priset ingår:
– 2 x logi i dubbelrum med frukost.
– 2 x fm-kaffe med kaffebuffé.
– 2 x em-kaffe med kaffebuffé.
– Guidad tur på skidor inkl. en härlig lunch lagad över öppen eld i snögrottan.
– 2 dagar konferenslokal inkl. vatten frukt & godis.
– 1 x lunch inne på hotellet.
– 2 x 3-rättersmiddag.
– Fri tillgång till pool, bubbelpool, wellnessprogram och bastu.

Pris/person i dubbelrum från:
3.350:-

Priset är ex moms och gäller vid min. 20 personer.

Vi hjälper gärna till att boka buss!
Med nya motorvägen tar ni er snabbt och enkelt till Storhogna från Stockholm för endast 20.200:- ex. moms t.o.r.
 

Träningsläger & konferens
Vi utvecklar nu i samarbete med Vasaloppet StafettVasan - företagens klassiker från Sälen till Mora. Formen vässas bäst med träningsläger och konferens på Storhogna. Storhogna är sedan några år certifierat vasaloppscenter och har utvecklat ett unikt koncept med personlig tränare inför vasaloppet - en tränare som sedan åker loppet tillsammans med sin adept. Nu tar vi ett steg till i samband med StafettVasan - ett vasalopp för företagsteam.
StafettVasan är Vasaloppet som stafett där den längsta sträckan mäter 24 km och den kortaste 9 km. Varje företag ställer upp med fem åkare; en per sträcka. StafettVasan är alltså inte samma styrkeprov som den "riktiga" Vasan - men minst lika rolig.
Träningslägret inför StafettVasan lägger ni hos oss på Storhogna i samband med er konferens. Vi brukar kunna erbjuda maskinpreparerade spår redan från tidig november.
Er tränare är dessutom inte vem som helst - vi samarbetar med åtta vasaloppsvinnare; Jan Ottosson, Peter Göransson, Kerrin Petty Nilsson, Unni Ödegård, Ola Hassis, Bengt Hassis, Staffan Larsson och Henrik Eriksson. Och ni är lika välkomna till Storhogna för en konferens med exklusiv längdåkning även om inte StafettVasan finns med i just nästa vinters agenda. Är ni minst 10 personer bjuder vi på en längdåkningskurs med en vasaloppsvinnare. En höjdarupplevelse är en tur till Samevistet där vi gärna hjälper till med ett mysigt lunch- eller middagsarrangemang.

Välkommen till en annorlunda team- och friskvårdssatsning!


Hyr hela hotellet
Exklusivt reserverar vi hela hotellet bara för ert företag elle organisation. Ingen stör er i arbetet. Ni bestämmer program och tider för arbete måltider, aktiviteter och avkoppling.
Våra konferenslokaler, restauranger, pooler och spa-salongen står till ert fulla förfogande.

Allt detta ingår:
BOENDE: Vi har 52 rum och 156 bäddar, samt möjlighet att boka stugbäddar i närområdet.
LOKALER: 5 st samt Vinterträdgården: Konferenslokal för upp till 200 personer, utställningslokal, nöjeslokal, matsal, bar och sällskapsutrymmen.
MÅLTIDER: Frukostbuffé, lunch & 3-rättersmiddag.

Pool & bubbelbad. Herr- och dambastu med panoramafönster ut över fjället. Fri tillgång till vårt wellnessprogram som bl.a. innehåller yoga, pilates, qi-gong, core, boxing, mental avslappning, vattengymnastik och mycket mer.

Tillgång till spa-salongen som erbjuder ett 30-tal behandlingar för ansikte och kropp för händer & fötter.
Vi hissar gärna flaggor med er logo utanför hotellet.

Pris: Begär offert.