Vintern och snön har kommit
Det är midvinter och helgtider på Storhogna Högfjällshotell & Spa; här inne sprakar brasorna välkomnande och hela huset känns så där härligt vintermysigt som vi vill ha det när jul och nyår står för dörren.Där ute snurrar liftarna och våra längdspår ligger klara och välpreparerade för er som vill starta vasaloppsträningen redan nu. Vårt unika koncept med personlig tränare inför och under vasaloppet har nu gett oss officiell vasaloppscertifiering. Det betyder bl a att vi lever upp till mycket höga krav på spårkvalitet och träningsmöjligheter samt boendestandard.

Jag vill också berätta om en spännande satsning som just inletts. Det är Storhogna Fjällby AB som i samarbete med oss bygger en helt ny stugby på gångavstånd från hotell, liftar och spår. Etapp 1 är redan inledd och omfattar 500-1000 bäddar. Om ni vill bli husägare här i Storhogna kan ni redan nu göra en intresseanmälan via vår hemsida. Det finns också möjligheter att köpa tomter. Hälsningar från ett vitt och frostigt Storhogna.


Henrik Linusson, VD

Vasaloppet med personlig tränare
Janne Ottoson från vår grannby Åsarna har vunnit Vasaloppet fyra gånger. Nu kan han hjälpa dig att klättra i resultatlistan.

Ottoson är en av flera vasaloppsvinnare i vinterns mest spännande satsning från Storhogna. Han eller någon av de andra f d vinnarna tränar tillsammans med dig här i Storhogna. Och åker sedan tillsammans med dig med hela vägen från Sälen till Mora första söndagen i mars. Vi erbjuder tre olika vasaloppspaket: Med kompisgänget. Ni är här en eller ett par helger, tränar och lever spa-liv tillsammans. Vill ni ha personlig tränare uppgraderar ni. Med familjen. Du kämpar i våra träningsspår.

Övriga familjen har kul i pister, pooler och spa-salong. Kvällarna har ni tillsammans. Med personlig tränare. Två effektiva träningsperioder tillsammans med en tidigare vasaloppsvinnare och täta kontakter fram till start. Vasaloppet åker ni sedan tillsammans. Välkomna in på vår hemsida för ytterligare info.

Byt jobb med Henrik!
Bli hotellchef här på Storhogna. Hyr hela hotellet för en dag eller fler och bestäm allt själv. Det är ett erbjudande ni kan utnyttja för allt möjligt. Konferenser, kick-offs, uställningar och andra viktiga företagsarrangemang. Men också privat för stora bemärkelsedagar, bröllop och andra högtider eller kanske en släktträff.ErbjudandenVinter, äventyr & konferens
Lunch runt öppen eld ute på fjället. Skidåkning, kanske en skotersafari eller en vesseltur till något av våra exklusiva fjällvisten. Vi har den rätta blandningen av avkoppling och effektivt konferensarbete. En vinterkonferens på Storhogna Högfjällshotell & Spa börjar med läcker trerätters-middag på fredag kväll och slutar precis som ni vill under söndagen.

Pris per person i dubbelrum inklusive helpension och konferenslokal exklusive moms
Från 2 956:-Skönaste helgen
Ända sedan vi öppnade 1999 har det här paketet varit vår största hit: Weekend på Storhogna – Skön Helg. Tusentals gäster har njutit tillsammans med nära och kära under en lång och avkopplande spa-helg och mött måndagen med ett leende på läpparna. Kom du också. Till två nätters logi med helpension och läckra trerätters-middagar, en valfri 60-minuters spa-behandling och en valfri 30-minuters. Som ni förstås kan komplettera med precis så många behandlingar ni känner för. Ni har dessutom fri tillgång till pool, bubbelbad, bastu och vårt inspirerande wellness-program. Badrock och tofflor lånar vi gärna ut.

Pris per person i dubbelrum
Från 3.595:-

Rudolf tycker till
Hej, det är jag som är renen Rudolf och kanske har ni ibland mött mig här i Storhogna. För det mesta håller jag till en bit upp på fjället, men ibland travar jag ner till hotellet för att kolla att allt är som det ska. Och om kockarna har fått något ätbart över. Speciellt nu när snön kommit kan det ju vara besvärligt att hitta något ätbart. Spa-mat är mums filibabba. Med snön har det också kommit massor av folk hit ut till mitt kära Storhogna. De åker skidor i de nya träningsspåren och gissa om det går undan. Jag har förstått att de tränar för något som kallas Vasaloppet. Det låter kul. Fast själv blir jag svettig bara av att titta på. Då lägger jag mig i min favoritgrop och vilar. De stör mig inte. Rätt kul att få lite sällskap, faktiskt. Du kan också komma och hälsa på. Men ta gärna med dig en fräsch sallad.
Storhogna Högfjällshotell & Spa, 840 92 Vemdalen
Tel 0682-41 30 30, Fax 0682-41 30 42 E-mail: info@storhogna.com
URL: http://www.storhogna.com
Om Ni inte vill ha detta nyhetsbrev i fortsättningen går det bra att avanmäla sig här.