1:a pris till Andreas och spa-köket
Ugnsbakat reninnanlår med färska örter, syrad kålragu och rotfruktsbakelse till rimmat sidfläsk, kaprisfyllda murklor, timjansky och lingon. Visst låter det gott? Det tyckte även juryn i tävlingen Årets Krogrätt i Jämtland/Härjedalen och utsåg mannen bakom kompositionen, vår kökschef Andreas Löf, till segrare i den prestigefyllda tävlingen. Den rätten och alla de andra välkomponerade som Andreas skapat vill vi att ni ska njuta länge och väl av under era dagar på Storhogna i vinter.
-Det är det som är spännande i det här jobbet, berättar han. Att ta fram nya rätter i nya kombinationer med oväntade och spännande smaksättningar.

Privaterbjudande

Konferenserbjudande

Jul & nyår
4 nätters logi, frukost, 3-rätters middag, (barnbuffé), nyårssupé/ jullunch, barnaktiviteter och underhållning. Fri tillgång till pool, bubbelpool, bastu och wellnessprogram

  Pris/vuxen i
dubbelrum från
5.300:-
Barn 6-14 år
50% rabatt.
0-5 år gratis
  Pris/person
i dubbelrum
från:

1.580:-

2 guldkantade konferensdagar
En natts logi i dubbelrum, konferenslunch, em-kaffe, välkomstdrink, 3-rätters middag, frukostbuffé, fm-kaffe. Konferenslokal med standard-utrustning inkl datavideoprojektor, vatten, frukt & godis. Tillgång till grupparbetsutrymmen. Fri tillgång till pool, bubbelpool, bastu & wellnessprogram.

La Stone - bara på Storhogna
I salongen på Storhogna Högfjällshotell & Spa ger vi er tillbaka den härliga värmen från i somras. Där kan ni unna er La Stone - en unik behandling som bara finns hos fjällvärldens första spa.
Under behandlingen arbetar vi med varma och kalla stenar i kombination med klassisk massage. Hela kroppen masseras, från fot till hjässa. Den värme och det välbehag ni känner är en sensationell upplevelse.
Tänk också på att den annalkande vintern med torr luft ställer extra krav på vård av hyn. Vattenkällan är en av våra bästa behandlingar för att återfukta och förnya huden.

Snön har kommit till Storhogna och ni får vårt första nyhetsbrev på nätet
Här vill vi gärna berätta om händelser, nyheter och erbjudanden på Storhogna. Vi skickar vårt nyhetsbrev varannan månad. En första glad nyhet är att vår köksmästare vunnit 1:a pris i Årets krogrätt i Jämtland/Härjedalen. Vi gratulerar Andreas och ser utnämningen som ytterligare ett intyg på kvaliteten och fantasin i vårt spa-kök.
Fler goda vinternyheter:
Vi bygger just nu en ny mötesplats med vedeldad bastu, utomhusbad och relaxmöjligheter. Hyr den för ledningsgruppen. Eller, när ni är här privat, för att skämma bort familjen.
Konferensgäster har från och med nu tillgång till datavideoprojektorer i samtliga konferenssalar. Samtliga arbetslokaler har även fått ny inredning, belysning och ventilation.
Det är inte långt kvar till årets största helger - glöm inte bort vårt julbords-erbjudande: logi, julbord och dans från 995:- per person.

Henrik Linusson
VD, Storhogna
Högfjällshotell & Spa


Storhogna
Högfjällshotell & Spa
840 92 Vemdalen
Tel 0682-41 30 30
Fax 0682-41 30 42
info@storhogna.com

www.storhogna.com